Search
Close this search box.

Futsal Dinamo deklasirao Vrgorac

U 17. kolu 1. HMNL Futsal Dinamo je pred domaćom publikom uvjerljivo slavio nad Vrgorcem rezultatom 6:0.

Modri klub imao je dominaciju u svakom aspektu ove utakmice. Gostima je bilo teško stvoriti ikakvu šansu kada je Dinamo ovako čvrsto kao ovu utakmicu započeo borbu. Prilike su se stvarale od početka, a postizanje gola bilo je samo pitanje vremena i pomalo sreće, budući da često okvir gola spašava gostujuće momčadi u sudaru sa zagrebačkim titanom.

Akcije su se redale jedna za drugom; Ziberi, Capar, Čekol, Penava, a niz šansi zapečatio je Kanjuh pogotkom u osmoj minuti susreta. Protivnici niti u drugoj polovini prvog poluvremena nisu bili puno  bolji,  a domaćini su opet nizali prilike za pogodak. Ziberi je pucao preko prečke, Caparov pokušaj bio je obranjen, nakon njih golgeterske talente okušali su i Grbeša i Penava. Ipak za miran odlazak u svlačionice zaslužan je Vedran Matošević koji je uspio loptu progurati u mrežu nakon aut-a.

Drugi dio se od prvoga razlikovao samo po broju golova. Domaćini su i dalje držali utakmicu u svojim rukama, a niz golova započeo je Penava u 23. minuti. Nakon njega prednost domaćih povećao je Horvat, a zatim i potvrdio opet Penava na još jednu asistenciju Kristijana Grbeše. Za kraj i apsolutni slom Vrgorčana uslijedio je Ziberijev pogodak minutu prije kraja utakmice.

U idućem kolu, koje je na rasporedu 17. i 18. ožujka, Dinamo gostuje u Osijeku.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter