Search
Close this search box.

Aktivirao se DTSM: “Demokratizacija kluba neophodna je za njegovu budućnost”

Grafika: Dinamo To Smo Mi

Nakon godinu dana, uz podršku Bad Blue Boysa, a u skladu s aktualnim trenutkom u kojem traje borba za prevlast u Dinamu ponovno je aktivirana udruga Dinamo – to smo mi. Zadatak će joj biti da okuplja i potiče navijače Dinama na učlanjenje u klub te da postane platforma za razvijanje svijesti o potrebi uređenja klupskog statuta u skladu sa zakonom i u skladu s voljom većine članova kluba.

Shodno tome DTSM je objavio priopćenje navodeći da su na prvoj crti, a u njemu su poručili:

– “Posljednji događaji unutar našeg Kluba i sve što se trenutno događa u njemu daju nam pravo da kao članovi i navijači Dinama, uz podršku Bad Blue Boysa, ponovno pozovemo sve odgovorne na usklađivanje Statuta Dinama sa Zakonom o Udrugama kako bi izbor svih tijela kluba bio odraz volje većine njegovih članova, a ne različitih interesnih skupina kao što je to slučaj već dugi niz godina.

Smatramo da je sada jasnije, više nego ikada prije, zašto je demokratizacija kluba neophodna za njegovu budućnost.

Vjerujemo da naš zahtjev nema alternativu i ovim putem pozivamo sve Dinamovce da se učlane u Dinamo jer upravo članstvo u klubu nam pruža dodatni legitimitet i priliku da ostvarimo ono što nam je zajednički cilj.

Osim poticanja na učlanjenje u klub želimo osvijestiti navijače Dinama da naš klub zaslužuje, može i mora bolje. Na svim poljima.

Pratite naše kanale jer u narednim danima objavit ćemo sljedeće aktivnosti. Za sada, bitno je poslati poruku:

U subotu – svi na Maksimir! A prije utakmice ispod zapada na učlanjivanje!”, zaključuje se u objavi.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter