Ante Erceg produžio ugovor s Hajdukom

Ante Erceg
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hajduka u proteklom razdoblju Ante Erceg produžio je vjernost Bilima do konca lipnja 2020. godine. Dosadašnji ugovor mu je istjecao na kraju aktualne sezone. Erceg je član kluba s Poljuda postao prije godinu dana te je u protekom periodu upisao 37 nastupa u kojima je postigao 15 golova i 11 asistencija. Od članova udruge Naš Hajduk je proglašen i za najboljeg igrača kluba u protekloj sezoni. Prilikom potpisa ugovora je izjavio:

Stvarno sam presretan zbog ovog današnjeg događaja. Hvala svim ljudima u Klubu, navijačima, a posebno bih se zahvalio svojim suigračima i trenerima koji su mi pomogli i omogućili da svojim dobrim igrama dobijem dodatno povjerenje Uprave. Sretan sam što ću u svom najdražem klubu, za kojeg navijam još otkako sam dijete, igrati još najmanje tri godine. Ovo je nešto posebno za mene, drago mi je zbog moje obitelji i prijatelja koji su mi velika podrška cijelo ovo vrijeme. U zadnjih godinu dana, otkako sam u Klubu, događaju mi se samo lijepe stvari. Želja mi je odigrati što veći broj utakmica za Hajduk, a volio bih da u Europi napravimo korak dalje u odnosu na prethodnu sezonu te da se u domaćim natjecanjima borimo za sam vrh.
Potpis novog ugovora se dogodio u Kopenhagenu gdje Hajduk sutra igra prvi susret trećeg pretkola Europske lige protiv Brondbyja.]]>


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email