APOEL predstavio Antona Maglicu

Foto: APOEL
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hrvatski napadač Anton Maglica novi je nogometaš ciparskog APOEL-a s kojim je sklopio suradnju za sljedeće dvije sezone. 29-godišnjak na Cipar dolazi kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s turskim Kayserisporom. Tamo je proveo proteklih šest mjeseci u kojima je zabilježio osam nastupa u kojima je postigao po jedan gol i asistenciju.

Maglica se tako na Cipar vraća poslije dvije godine obzirom da je od 2016. do 2019. godine nosio dres Apollon Limassola gdje je 109 utakmica zabio 43 gola nakon čega je ostvario transfer u kineski Guizhou Hengfeng. Profesionalnu karijeru započeo je u Osijeku nakon čega je nosio i dres Hajduka. Bio je i mladi reprezentativac Hrvatske.

APOEL je u čak 28 navrata bio prvak Cipra, ali prošlu sezonu ne pamti po dobru obzirom da je nakon osnovnog dijela sezone završio u ligi za ostanak. 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter