Armada brodom putuje u Split na finale kupa

Screenshot: You Tube

Klub navijača Armada Rijeka organizira odlazak brodom na finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa u kojem će Rijeka i Hajduk u četvrtak, 26. svibnja, odmjeriti snage na stadionu Poljud u Splitu.

Prijava navijača će se odvijati u petak, 25. ožujka, od 16 do 22 sata te u subotu, 26. ožujka, od 9 do 14 sati. Cijena puta za članove Kluba navijača Armada iznosi 250 kuna dok je za ostale 100 kuna skuplja. Navijači mogu rezervirati i kabinu za dvije osobe po cijeni od 400 kuna dok ona za četiri osobe iznosi 600 kuna. Dostupna je i mogućnost povratka u Rijeku osobnim vozilom ili kombijem pa cijena za vozilo na brodu iznosi 350 kuna dok je za kombi 500 kuna.

Organizator finala kupa je Hrvatski nogometni savez, a prema natpisima Slobodne Dalmacije distribucija nešto više od 33 tisuće ulaznica će se odvijati na način da će po 20% pripasti svakom klubu, 10% Savez zadržava za svoje potrebe dok će ostalih 50% ulaznica ići u slobodnu prodaju.

Posljednji put nešto više od tisuću navijača Rijeke je na utakmicu u Split putovalo Jadrolinijinim trajektom Zadar u ožujku 2017. godine. Tada je prvenstveni susret Jadranskih rivala završio bez pobjednika (1:1), a dvoboj je ostao upamćen po tome što je jedan navijač nakratko prekinuo utakmicu naganjajući sa šipkom u ruci suca Zebeca.