Armada: ‘Kupovina pretplate za svakog navijača označava jedan od dokaza vjernosti svome klubu’

Foto: KN Armada
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Klub navijača Armada je putem društvene stranice ‘Facebook’ izdao priopćenje u kojem poziva sve navijače Rijeke da kupnjom pretplate iskažu podršku momčadi.

The Ultimate Managed Hosting Platform

Podsjetimo, zbog trenutne epidemiološke situacije u državi, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je na prijedlog Natjecateljske komisije i Radne skupine za povratak nogometa donio odluku da se jubilarno trideseto izdanje Prve HNL do daljnjeg igra bez gledatelja na stadionima. S obzirom na razna događanja koja se u državi i dalje održavaju (u epidemiološki diskutabilno ispunjenim uvjetima), dio javnosti i navijača ovu odluku Saveza smatra epidemiološki nedosljednom i neutemeljenom.

Nastavno na odluku Saveza i stanje stadiona Maksimir Dinamo je prvi klub prvoligaškog društva koji je zbog trenutne situacije odlučio da za sezonu 20/21 do daljnjega neće prodavati godišnje ulaznice.

Priopćenje Armade prenosimo u cijelosti.

Armada već desetak godina, puno prije vremena kada se tražila ulaznica više, potiče sve navijače na kupovinu pretplata. Nekada podno stijena inicirali smo zajedničke kupovine pretplata i to u situacijama kada je klub brojao stotinjak pretplatnika, a novaca nije bilo ni za osnovne troškove kluba.

Kupovina pretplate za svakog navijača označava jedan od dokaza vjernosti svome klubu jer nije cilj imati od toga pogodnosti, rezervirano mjesto ili nešto treće nego pokazati da želiš biti uz svoj klub cijelu godinu, bez obzira na rezultat, spriječenost ili neku višu silu.

Pokazati da Rijeka nije i neće biti sama, ma gdje god i kada god igrala. Posebno u ovim trenucima treba pokazati da smo uz klub kada je najava da će tribine ili biti zatvorene ili uz ograničen kapacitet. Pokažimo vjernost svome klubu i u ovoj specifičnoj situaciji kada ne možemo biti u prvom redu na tribinama već tražeći načine da se nas glas čuje.

Sigurno će i osvajačima kupa biti dodatan podstrek kada vide da navijači vjeruju u njih iako neće konzumirati mjesto na tribinama od prvog kola. Navijač uvijek treba pomoći klubu, bez obzira na situaciju, a ovo je zaista posebna situacija da pokažemo kako smo uz našu Rijeku!!

Cijena cijelogodišnje pretplate za sjevernu tribinu za 18 domaćih utakmica Prve HNL samo za članove HNK Rijeka i Armade:
Do 16 godina – 180 kuna,
Odrasli preko 16 godina – 360 kuna.

Rijeka novu prvoligašku sezonu otvara srazom protiv novog prvoligaša Šibenika, koji će na Rujevici gostovati u subotu 15. kolovoza s početkom u 17 sati i 55 minuta.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter