Armada: Na čelu Rijeke je dvolični predsjednik

Foto: Armada
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što je HNK Rijeka u prodaju pustila ulaznice za subotnji Jadranski derbi, koji se s početkom od 15 sati igra na Rujevici, a pritom uvodeći novost da će sjeverna tribina bit otvorena za sve navijače po cijeni od 20 kuna,
iako je ona dosad bila rezervirana samo za članove HNK Rijeka ili KN Armada, oglasili su se iz kluba navijača Armada.

The Ultimate Managed Hosting Platform

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Radi još jedne igre “klaunova” iz uprave voljenog nam kluba na čelu sa “dvoličnim” predsjednikom dužni smo se ponovno obratiti svim našim članovima, navijačima Rijeke i široj javnosti.

Klub navijača već godinama pregovara sa HNK Rijekom oko smanjenja cijene karata i pretplata, iz razloga da bi utakmice HNK Rijeke bile dostupnije osobama slabijeg imovinskog stanja, kao i još bitnije našim mlađim članovima.
Na navedene upite odgovor je uvijek bio isti da su troškovi organizacije utakmice, te održavanja kampa i zamjenskog stadiona u sklopu njega preveliki i da su navedene cijene minimalne da bi se pokrili isti.

Budući da danas taj isti nogometni klub pokušava na sve načine okrenuti ljude protiv navijačke skupine koja je uz ovaj klub bila u najtežim trenutcima njegove povijesti i bodrila ga bezrezervno po cijelom svijetu, te istu zamijeniti kako oni ih oni nazivaju “istinskim navijačima”, danas su te iste karte za “derbi” sa hajdukom snizili na 20kn.

Slijedom navedenog poručujemo svima, a ponajviše “predsjedniku” voljenog nam kluba i njegovim marionetama da Armadu nikada nećete maknuti, niti zamijeniti uvijek ćemo biti tu i držati do časti kluba i svojih ideala.

Stoga, pozivamo sve naše članove stare i mlade da se okupimo u subotu na sjeveru zamjenskog stadiona i nastavimo bojkot šutnjom koliko god nam to teško bilo protiv mrskih nam rivala s juga.

OČEKUJTE NAS NA TRIBINAMA!

SAMI PROTIV SVIH!

Navijači Rijeke od ustoličenja Igora Bišćana za trenera bojkotiraju navijanje, a bojkot je od utakmice s Interom iz Zaprešića prekinut za gostovanja međutim i dalje je aktualan za domaće utakmice. U Zaprešiću su se tako s tribine gdje su bili gostujući navijači mogle čuti uvrede namijenjene predsjedniku Damiru Miškoviću. Armada je prema izvješću delegata u 30. minuti utakmice vikala: „Mišković Turčine, napuši se kurčine.“


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter