Armada poziva članove i navijače na Kantridu

Facebook/KN Armada Rijeka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Klub Navijača Armada Rijeka preko Facebook stranice pozvao je sve članove i navijače Rijeke na Kantridu gdje će se održati javno gledanje prve utakmice playoff utakmice Lige prvaka.

Rijeka u prvoj utakmici doigravanja za ulazak u Ligu prvaka gostuje kod Olympiacosa, a susret će proći bez prisustva gostujućih navijača zbog sigurnosnih rizika, o čemu je HNK Rijeka svoje navijače i javnost nedavno obavijestila priopćenjem.

Nesretnu okolnost Armada je odlučila iskoristiti za kratkotrajni povratak u svoj dom, na (od odgovornih pomalo zaboravljen) Kantridu.

Susret počinje u 20 sati i 45 minuta, a na “svoj Zapad” navijači aktualnog hrvatskog prvaka će krenuti nakon okupljanja ispred bivših prostorija KNA na Kantridi.

Ovaj potez svakako je još jedan podsjetnik odgovornima (uz sve češće skandiranje na utakmicama) da navijači obećanje o povratku na Kantridu nisu zaboravili.

 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email