Armada uoči Finske: “Igrači bez muda, morala i pamćenja ne mogu predstavljati Hrvatsku dok svira Lijepa naša”

Facebook/KN Armada Rijeka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hrvatska nogometna reprezentacija za dva dana će na Rujevici odigrati pretposljednji susret kvalifikacijske skupine I, za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Pred vrlo važan okršaj izabranika Čačića Ante s reprezentacijom Finske, objavom na Facebook kanalu se obratio Klub navijača Armada.

“Od ponosa i slave Hrvatske nogometne reprezentacije ostalo je samo ime i ponešto sudskih procesa za one koji su reprezentaciju privatizirali radi svojih interesa. Igrači bez muda, morala i pamćenja, izbornici marionete i povremeni stanovnici Remetinca iz vodstva HNS-a, zasigurno ne mogu predstavljati Hrvatsku dok svira Lijepa naša. U svijetlu svega iznesenog ARMADA nikad neće dati podršku ovakvoj odnarođenoj reprezentaciji. I ovu utakmicu reprezentacije – bez ARMADE na tribinama. Neće biti organizirano navijanje te ovim putem molimo sve da ne nose zastave s obilježima naše skupine. Krepat ma ne molat! Hns mafija!” – stoji u priopćenju navijačke skupine aktualnog prvaka Hrvatske.

Susret se igra s početkom u 20 sati i 45 minuta, a repka će nakon ove obveze u posljednjem kolu kvalifikacija (09.10.) gostovati kod Ukrajine.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email