Armada uoči Finske: “Igrači bez muda, morala i pamćenja ne mogu predstavljati Hrvatsku dok svira Lijepa naša”

Facebook/KN Armada Rijeka

Hrvatska nogometna reprezentacija za dva dana će na Rujevici odigrati pretposljednji susret kvalifikacijske skupine I, za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Pred vrlo važan okršaj izabranika Čačića Ante s reprezentacijom Finske, objavom na Facebook kanalu se obratio Klub navijača Armada.

“Od ponosa i slave Hrvatske nogometne reprezentacije ostalo je samo ime i ponešto sudskih procesa za one koji su reprezentaciju privatizirali radi svojih interesa. Igrači bez muda, morala i pamćenja, izbornici marionete i povremeni stanovnici Remetinca iz vodstva HNS-a, zasigurno ne mogu predstavljati Hrvatsku dok svira Lijepa naša. U svijetlu svega iznesenog ARMADA nikad neće dati podršku ovakvoj odnarođenoj reprezentaciji. I ovu utakmicu reprezentacije – bez ARMADE na tribinama. Neće biti organizirano navijanje te ovim putem molimo sve da ne nose zastave s obilježima naše skupine. Krepat ma ne molat! Hns mafija!” – stoji u priopćenju navijačke skupine aktualnog prvaka Hrvatske.

Susret se igra s početkom u 20 sati i 45 minuta, a repka će nakon ove obveze u posljednjem kolu kvalifikacija (09.10.) gostovati kod Ukrajine.