Armada: ‘Žalosno je da se dezinformacije širi preko dijela armadinog članstva, s namjerom njezine podjele’

Facebook/KN Armada Rijeka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Klub navijača Armada Rijeka danas je ponovno reagirao službenim priopćenjem. Povod su neprestane medijske (i ostale) konstrukcije koje se plasiraju u javnost kao objašnjenje razloga zbog kojih je ova navijačka skupina u bojkotu.

The Ultimate Managed Hosting Platform

>> Armada: ‘Odnosi s klubom posebno su postali narušeni nakon pokretanja famozne e-mail ankete u prosincu 2017.’

Priopćenje objavljeno na službenoj Facebook stranici prenosimo u cijelosti:

“Ovim putem obraćamo se javnosti povodom brojnih interpretacija nekih medija, dijela navijačkog puka HNK Rijeke, ali i svih onih jeftinih klevetanja putem društvenih mreža sa lažnih profila, a sve zbog otvorenog neslaganja Armade sa službenom politikom „Rujevice“.

Prije svega, Armada nema namjeru opetovano navoditi uzroke i pravdati svoje ponašanje, pa niti dokazivati koliko je pri tom u pravu.
Ionako neki ideali i određena načela nisu svima jača strana, posebno dok je „kruha i igara“. Armada je svjesna da bojkot i njena izdanja sa zadnjih nekoliko utakmica Rijeke nisu baš popularna i prihvatljiva većem dijelu publike, i to posebno nekim osobama.

Bez upuštanja u njihove motive neodobravanja takvog stava (da se ne koriste i neke teže riječi), zauzeto stajalište Armade nije nametnuto od strane nekih interesnih krugova kako bi se to željelo prikazati javnosti.

>> Armada protiv Igora Bišćana kao novog trenera Rijeke

Neprestano se provlači teza tobožnje urote od stane nečije politike i osobnih interesa, kao i teza da „ulica“ (čitaj Armada) želi voditi klub, a da se pritom ista nerijetko uspoređuje s jednom južnom navijačkom skupinom, ne bi li se na taj način skupili jeftini populistički bodovi kod ostale publike.

Takve teorije naprosto vrijeđaju inteligenciju i u potpunosti su neosnovane. Tim više, žalosno je da se distribucija takvih dezinformacija vrši preko dijela armadinog članstva, svjesno i s namjerom njezine podjele.

Stoga, u želji da demistificiramo takve postavke, ovim putem naglašavamo da je Armada, iako malobrojna, jedinstvena, odlučna i ustrajna u svojim stavovima koji se zasnivaju na odluci svih aktivnih ekipa koje je čine na razini Upravnog odbora KN Armada Rijeka.

Ono što Armada ponovo želi istaknuti, odnosno pozvati sve ostale navijače, posebno one koje ne dijele njezine stavove, da Rijeku i dalje podržavaju svojim navijanjem te svakako dolaskom na sve njezine utakmice.

Na taj način će puno više pomoći igračima da pobjeđuju i tako svoju snagu usmjeriti prema travnjaku, a ne prema Armadi.
Završno, do stanke u prvenstvu ostalo je svega desetak dana, a zahtjevi ostaju isti.

Bez konkretnog pomaka s druge strane, Armada će i dalje pratiti Rijeku na svim tribinama, ali da pri tom neće i dalje navijati.

SAMI PROTIV SVIH!”


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter