Austrijski drugoligaš crowdfunding kampanjom osigurava proračun

Foto: SC Wiener Neustadt
SC Wiener Neustadt
Foto: SC Wiener Neustadt
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Austrijski drugoligaš SC Magna Wiener Neustadt ili po hrvatski, Bečko Novo Mesto, odlučio je crowdfunding kampanjom prikupiti do 500.000 eura. Klub koji se nalazi u sredini drugoligaške ljestvice odlučio je navijačima ponuditi mnoge nagrade za sudjelovanje u lutriji, a kao glavna nagrada je predviđeno pravo na davanje imena stadionu.

U kampanji mogu sudjelovati svi stariji od 18 godina ako uplate po 500 eura. Svaka osoba, fizička ili pravna može više puta uplatiti navedeni iznos, a tko prikupi najveći broj uplata, ima pravo na davanje imena stadionu koje će stajati u proljetnom dijelu sezone. Izvlačenje sretnih dobitnika će se održati na utakmici protiv LASK Linza 10. ožujka. Postoje i neka logična ograničenja u imenu. Ime ne smije sadržavati referencu na druge klubove, vjerske zajednice ili političke stranke. Također, uplate za kampanju se zabranjuju političkim strankama, vjerskim zajednicama kao i fizičkim i pravnim osobama narušena ugleda u društvu.

Ostale nagrade su također zanimljive. Druga nagrada je natpis na stražnjoj strani dresa iznad broja, treća nagrada je natpis na gaćicama, četvrta na stražnjoj strani dresa ispod broja. Tu su i nagrade u vidu treniranja s prvom ekipom, večerom s cijelom ekipom, večerom s glavnim trenerom kao i večerom s igračem po vlastitom izboru. Popusti u fan shopu kao i razne opcije VIP ulaznica i ulaznica za lože.

Akcija traje do 9. ožujka, a klub će izdati 500 do najviše 1.000 uplatnica kojima će se prikupljati novac.

Domagoj Mikulić


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email