Search
Close this search box.

Bad Blue Boysi donatorskom večerom pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Ukrajine prikupljaju pomoć za prijatelje u Ukrajini

Bad Blue Boys
Foto: Bad Blue Boys

Donatorsku večer s ciljem prikupljanja pomoći za njihove ukrajinske prijatelje održat će Bad Blue Boysi iduće srijede, 27. travnja 2022. godine u prostorijama Matis Absolute Lounge centra na Trgu Stjepana Radića 3.

Nastavak je to njihovih akcija skupljanja donacija za nabavku potrebne opreme navijačima Dinama iz Kijeva koji se pod agresijom Rusije nalaze na ratištu diljem svoje domovine.

“Navijače Dinama iz Zagreba i Dinama iz Kijeva dugi niz godina veže prijateljstvo koje nas je u ovim teškim vremena moralno obvezalo na pomoć Ukrajinskom narodu. Sav prihod od te večeri bit će iskorišten za nastavak nabavke potrebne opreme našim navijačkim prijateljima koji brane svoju domovinu. S obzirom na ograničeni broj mjesta apeliramo da osigurate svoju ulaznicu što prije”, poručili su Bad Blue Boysi.

Ova donatorska večer održat će se pod visokim pokroviteljstvom Veleposlanstva Ukrajine u Hrvatskoj, a svima prisutnima obratit će se i sam veleposlanik Ukrajine u Hrvatskoj, Vasyl Kyrylych.

U sklopu donatorske večere pripremljena je i prigodna tombola čiji će sav prihod također ići za nabavku opreme za njihove prijatelje u Ukrajini.

Ulaznica za donatorsku večeru iznosi 500 kuna, a možete je kupiti u Bad Blue Boys Fan Shopu u Ilici 37, kao i u samom lokalu u kojem će donatorska večera biti održana. Također, omogućena je dostava ulaznice pozivom na broj 099 7054 064.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter