Bad Blue Boysi neće ogranizirano navijati na utakmici Dinama i Valura

Bad Blue Boys
Foto: Bad Blue Boys
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dinamo u srijedu od 19 sati na Maksimiru igra prvu utakmicu u novoj natjecateljskoj sezoni. Suparnik u prvom susretu 1. kola kvalifikacija Lige prvaka je islandski Valur. Utakmica će se uz epidemiološka ograničenja igrati uz prisustvo gledatelja, ali najvatreniji navijači Plavih Bad Blue Boysi tom prilikom neće organizirano navijati.

U priopćenju kojeg su objavili na svojoj službenoj Facebook stranici su tu odluku pojasnili na sljedeći način: “S obzirom da je povratak na tribine uvjetovan cijelim nizom ograničenja i mjera koje nam trenutno onemogućavaju organizirano djelovanje na tribini, donijeli smo odluku da na sutrašnjoj utakmici neće biti organiziranog navijanja Bad Blue Boysa. Svi oni koji žele kao pojedinci biti prisutni na utakmicama unatoč trenutnoj situaciji, imaju našu podršku.”

Prema aktualnoj odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske sportska natjecanja se mogu održati uz prisustvo više od 100 gledatelja jedino uz uvjet da svaka osoba prisutna na stadionu (svaki gledatelj, tehničko i organizacijsko osoblje) posjeduje EU digitalnu COVID potvrdu.

Navijači su tako dužni prilikom kupovine ulaznice predočiti navedenu potvrdu jer je ona uvjet za kupovinu, a istu su obavezni imati (u tiskanom ili digitalnom obliku) prilikom ulaska na stadion Maksimir te za vrijeme utakmice zbog mogućeg nadzora nadležnih institucija.

Cijene ulaznica za utakmicu kreću se od 80 kuna za tribinu sjever, preko 100 kuna za tribinu zapad gore te 120 kuna za zapad dolje. Istočna tribina stadiona Maksimir nakon prošlogodišnjeg potresa zbog oštećenja više nije u funkciji odnosno ne može primiti gledatelje.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter