Search
Close this search box.

Bad Blue Boysi pozvali na okupljanje uoči skupštine Dinama

Navijačka skupina Bad Blue Boys pozvala je ljubitelje Dinama na okupljanje uoči sjednice skupštine kluba koja će se sutra od 18 sati održati u hotelu Sheraton. Ista se održava od 18 sati, a navijači su pozvani da ispred hotela budu već sat vremena ranije.

U proglasu su poručili: “Na sutrašnjoj sjednici skupštine odlučuje se o sudbini Dinama za dugo, dugo vremena. Nikad nismo bili bliže da 10+ godina borbe za Dinamo koji je otvoren prema svojim navijačima konačno i dočekamo. Nemoguće je u nekoliko rečenica uopće objasniti koliko je bitno sutra pokazati još jednom koliko nam je stalo da se to i ostvari. Sjednica skupštine je od 18h, dođite svi već u 17h ispred Sheratona. USTANITE PURGERI”

Skupština bi trebala iskristalizirati tko u temeljnom organu kluba ima većinu. Aktualni predsjednik Mirko Barišić ili bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić. Predstavnici navijača su proteklih tjedana vodili razgovore s Barišićem te se očekuje da će njihovi predstavnici u skupštini kluba glasovati za njega, a zauzvrat se očekuje demokratizacija kluba.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter