Barutana prestigla Kman, a Hajduku još tisuća pripada za rođendan

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Drugi vikend akcije Pripadaj za rođendan opet je donio preko 1000 članova na poklon Hajduku. Od četvrtka do ponedjeljka organizirano je gotovo dvadeset akcija učlanjivanja u 5 država na dva kontinenta.

Zadovoljni smo brojkama s terena i svakim danom dogovaramo nove akcije po Hrvatskoj i šire. Već sada možemo najaviti da će navijači i sljedeća dva vikenda na brojnim akcijama pokazati da pripadaju Hajduku, rekli su iz Odjela za članstvo.

Najveći broj članova na jednoj akciji dolazi s Barutane koja je u jednom danu prikupila 210 novih članova i time prestigla Kman, Pujanke i Split 3 preuzevši vodstvo među splitskim kvartovima. Među njima našla se i obitelj s devet članova i jedna od najstarijih članica ove godine, baka od 94 godine.


Uz Barutanu velike brojke stižu s Makarske rivijere gdje se na tri akcije učlanilo 300 ljudi, a na akciji u Čapljini pripadnost je pokazalo 180 članova. Posebna akcija ovaj vikend je i ona na Braču gdje su članovi imali priliku sudjelovati u tradicionalnoj akciji darivanja krvi, istaknuli su iz Odjela za članstvo.

Akcija Pripadaj za rođendan se nastavlja dalje i do kraja mjeseca održat će se preko 20 akcija kojima će Hajduk sigurno doći i do 20 000 članova. Učlaniti se možete i putem interneta na https://hajduk.hr/klub/clanstvo.

Naš Hajduk


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email