Batiniću dvoboj Lokomotive i Hajduka

Foto: Luka Mladinić
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Određene su službene osobe za 30. kolo HT Prve lige koje je na rasporedu u subotu i nedjelju, 20. i 21. lipnja.

Derbi kola u nedjelju od 21:05 u Kranjčevićevoj igraju Lokomotiva i Hajduk, a za glavnog suca utakmice određen je Damir Batinić iz Osijeka kojem će pomagati Vedran Đurak (Stupno), Kruno Šarić (Županja) i Ivan Matić (Osijek). VAR i AVAR suci su Ivan Bebek (Rijeka) i Jerko Crnčić (Vrbovec). Delegat susreta je Ivan Smokrović iz Rijeke, a kontrolor suđenja Draženko Kovačić iz Križevaca dok će za sigurnost brinuti Miroslav Marković.

Kolo u subotu od 18:55 otvaraju Inter-Zaprešić i Osijek te sudačka četvorka koju predvodi Duje Strukan iz Splita zajedno s asistentima Goranom Pericom (Šibenik), Hrvojem Radićem (Split) i Jakovom Titlićem (Hrvace). O video tehnologiji će brinuti Mario Zebec (Cestica) i Borut Križarić (Čakovec) dok je delegat utakmice Željko Ukić (Zagreb), a kontrolor suđenja Zlatko Šimčić (Koprivnica). Za sigurnost ispred HNS-a zadužen je Marko Svilić.

Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca zadužen je za derbi začelja u kojem Varaždin u subotu od 21:05 dočekuje Istru 1961. Njemu će pomagati Goran Pataki (Đakovo), Marjan Tomas (Osijek) i Andrej Burilo (Osijek). U VAR sobi će biti Goran Gabrilo (Split) i Tomislav Petrović (Valpovo). Delegat dvoboja je Stjepan Žugaj iz Velike Gorice, a suce će kontrolirati Šime Vukić iz Rijeke.

U istom terminu Gorica dočekuje Dinama, a za suce su određeni Marin Vidulin (Kanfanar), Goran Loparac (Sladojevci), Dino Knez (Višnjevac) i Josio Lučić (Vinkovci). VAR i AVAR suci su Ivan Bebek (Rijeka) i Miro Grgić (Osijek). Delegat susreta je Davor Ivić (Sisak), a kontrolor suđenja Alojzije Šupraha (Zadar) dok su ispred Saveza kao časnici za sigurnost postavljeni Vlado Dominić i Marko Cindrić.

U nedjelju od 18:55 Slaven Belupo u Koprivnici igra s Rijekom. Glavni sudac susreta je Marko Matoc iz Zaprešića, a njemu će pomagati Bojan Zobenica (Velika Gorica), Luka Pušić (Zagreb) i Goran Pečarić (Zagreb). Za video tehnologiju su zaduženi Mario Zebec (Cestica) i Igor Krmar (Zagreb). Delegat dvoboja je Damir Stipković (Zagreb), a kontrolor suđenja Miro Marijanović (Osijek).

Službene osobe za 30. kolo HT Prve lige:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter