Bebeku derbi Dinama i Hajduka

Foto: Luka Mladinić/N+
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Određene su službene osobe za 31. kolo HT Prve lige u kojem se u nedjelju od 20 sati na Maksimiru igra najveći derbi hrvatskog sporta odnosno sraz Dinama i Hajduka. Dvoboj će suditi Ivan Bebek iz Rijeke kojem će asistirati Goran Pataki (Đakovo), Bojan Zobenica (Velika Gorica) i Dario Kulušić (Šibenik) dok su za VAR zaduženi Marin Vidulin (Kanfanar) i Goran Perica (Šibenik). Delegat susreta je Ivan Smokrović (Zagreb), a suce će kontrolirati Alen Gerek (Zabok).

Bebek je ove sezone već jednom svirao u derbiju Bilih i Plavih, bilo je to u rujnu prošle godine kada su se na Poljudu sastali u sklopu 4. kola, a bolji su tom prilikom bili gosti rezultatom 1:2.

Kolo će u subotu od 17 sati na Šubićevcu otvoriti Šibenik i Slaven Belupo te Duje Strukan iz Splita dok će od 19:05 Damir Batinić iz Osijeka označiti početak utakmice Gorice i Lokomotive. U nedjelju se od 17 sati na Rujevici sastaju Rijeka i Osijek kojima će suditi Fran Jović iz Zagreba dok će kolo u ponedjeljak od 18 sati zaključiti Varaždin i Istra 1961 te Dario Bel iz Osijeka.

Službene osobe za 31. kolo HT Prve lige:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email