Bebeku derbi Dinama i Osijeka, Mariću Istre i Rijeke

Foto: bvb.de
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Određene su službene osobe za program 30. kola Hrvatski Telekom Prve lige, kojeg će susretom na Aldo Drosini, sutra s početkom u 20 sati, otvoriti Istra 1961 i Rijeka.

Glavni sudac u Puli biti će Bruno Marić iz Daruvara, koji je ovim klubovima nogometnu pravdu dijelio i u susretu 21. kola kada je Rijeka na Rujevici slavila rezultatom 4-0. Pomoćnici za ovaj susret će mu biti Goran Pataki iz Đakova i Davor Kožarec iz Domaslovca. Četvrti sudac je Fran Jović iz Zagreba.

Derbi kola između Dinama i Osijeka, koji je na rasporedu u srijedu s početkom u 18 sati, pripao je Ivanu Bebeku iz Rijeke, dok će mu pomoćnici biti Borut Križarić iz Čakovca i Vedran Đurak iz Siska.

Glavni sudac u 55. ligaškom okršaju Hajduka i Cibalije, koji će se odigrati u srijedu na Poljudu (20h), pripao je Ivanu Vučkoviću iz Zagreba, kojem će to biti tek sedmi put da dijeli nogometnu pravdu u aktualnoj sezoni 1.HNL.

Lista svih sudaca i delagata:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter