Bebeku sraz Dinama i Osijeka

Foto: Luka Mladinić/N+
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Određene su službene osobe za 31. kolo HT Prve lige. Derbi kola na rasporedu je u subotu od 20 sati u Maksimiru gdje novi/stari prvak Dinamo dočekuje Osijek, a utakmicu će suditi Ivan Bebek iz Rijeke zajedno s pomoćnicima Bojanom Zobenicom (Velika Gorica), Robijem Kezeleom (Rijeka) te Tomislavom Biondom (Zaprešić). U VAR sobi bit će Marin Vidulin iz Kanfanara i Vedran Đurak iz Stupnog, delegat dvoboja je Stipe Doljanin iz Hrvaca, a kontrolor suđenja Branko Bajić iz Splita dok je časnik za sigurnost Marko Svilić.

Kolo u četvrtak od 18:55 na Aldo Drosini otvaraju Istra 1961 i Lokomotive te Dario Bel iz Osijeka. Njemu će asistirati Kruno Šarić (Županja), Sanja Rođak-Karšić (Podravske Sesvete) i Marko Cestarić (Sisak). VAR i AVAR suci su Ivan Bebek i Robi Kezele iz Rijeke, delegat utakmice je Ante Podnar iz Gospića, a suce će kontrolirati Vlado Sviolkos iz Siska dok je za sigurnost ispred HNS-a zadužen Miroslav Marković.

Istog dana od 21:05 Varaždin u derbiju začeljea dočekuje Inter-Zaprešić, a susret je povjeren Damiru Batiniću iz Osijeka te njegovim pomoćnicima Goranu Patakiju (Đakovo), Nikoli Kečkešu (Virovitica) i Ivanu Matiću (Osijek). U VAR sobi će biti Goran Gabrilo iz Splite te Tomislav Petrović iz Valopova, delegat susreta je Marko Ilijašev (Beli Manastira), a kontrolor suđenja Darko Cvitković (Zagreb).

U petak program od 18:55 otvaraju Rijeka i Gorica na Rujevici te Ivan Vučković iz Zagreba. Ostatak sudačke postave čine pomoćnici Ivica Modrić, Luka Pušić i Goran Pečarić koji također dolaze iz glavnog grada. Za VAR su zaduženi Goran Gabrilo iz Splita i Igor Krmar iz Zagreba, delegat duela je Jakov Juretić iz Splita, a kontrolor arbitara Bruno Marić iz Daruvara dok je časnik za sigurnost Miro Cindrić.

Hajduk u petak od 21:05 na Poljudu dočekuje Slaven Belupa, a utakmicu će suditi Mario Zebec iz Cestice te Jerko Crnčić (Vrbovec), Marko Stolnik (Varaždin) i Tino Krečak (Velika Gorica). Za video tehnologiju su zaduženi Tihomir Pejin (Donji MIholjac) i Miro Grgić (Osijek). Delegat dvoboja je Ivan Vukojević iz Zagreba, a kontrolor suđenja Domagoj Vučkov iz Rijeke dok je časnik za sigurnost Vlado Dominić.

Službene osobe za 31. kolo HT Prve lige:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter