Bebeku sraz Dinama i Osijeka

Foto: Luka Mladinić/N+

Određene su službene osobe za 31. kolo HT Prve lige. Derbi kola na rasporedu je u subotu od 20 sati u Maksimiru gdje novi/stari prvak Dinamo dočekuje Osijek, a utakmicu će suditi Ivan Bebek iz Rijeke zajedno s pomoćnicima Bojanom Zobenicom (Velika Gorica), Robijem Kezeleom (Rijeka) te Tomislavom Biondom (Zaprešić). U VAR sobi bit će Marin Vidulin iz Kanfanara i Vedran Đurak iz Stupnog, delegat dvoboja je Stipe Doljanin iz Hrvaca, a kontrolor suđenja Branko Bajić iz Splita dok je časnik za sigurnost Marko Svilić.

Kolo u četvrtak od 18:55 na Aldo Drosini otvaraju Istra 1961 i Lokomotive te Dario Bel iz Osijeka. Njemu će asistirati Kruno Šarić (Županja), Sanja Rođak-Karšić (Podravske Sesvete) i Marko Cestarić (Sisak). VAR i AVAR suci su Ivan Bebek i Robi Kezele iz Rijeke, delegat utakmice je Ante Podnar iz Gospića, a suce će kontrolirati Vlado Sviolkos iz Siska dok je za sigurnost ispred HNS-a zadužen Miroslav Marković.

Istog dana od 21:05 Varaždin u derbiju začeljea dočekuje Inter-Zaprešić, a susret je povjeren Damiru Batiniću iz Osijeka te njegovim pomoćnicima Goranu Patakiju (Đakovo), Nikoli Kečkešu (Virovitica) i Ivanu Matiću (Osijek). U VAR sobi će biti Goran Gabrilo iz Splite te Tomislav Petrović iz Valopova, delegat susreta je Marko Ilijašev (Beli Manastira), a kontrolor suđenja Darko Cvitković (Zagreb).

U petak program od 18:55 otvaraju Rijeka i Gorica na Rujevici te Ivan Vučković iz Zagreba. Ostatak sudačke postave čine pomoćnici Ivica Modrić, Luka Pušić i Goran Pečarić koji također dolaze iz glavnog grada. Za VAR su zaduženi Goran Gabrilo iz Splita i Igor Krmar iz Zagreba, delegat duela je Jakov Juretić iz Splita, a kontrolor arbitara Bruno Marić iz Daruvara dok je časnik za sigurnost Miro Cindrić.

Hajduk u petak od 21:05 na Poljudu dočekuje Slaven Belupa, a utakmicu će suditi Mario Zebec iz Cestice te Jerko Crnčić (Vrbovec), Marko Stolnik (Varaždin) i Tino Krečak (Velika Gorica). Za video tehnologiju su zaduženi Tihomir Pejin (Donji MIholjac) i Miro Grgić (Osijek). Delegat dvoboja je Ivan Vukojević iz Zagreba, a kontrolor suđenja Domagoj Vučkov iz Rijeke dok je časnik za sigurnost Vlado Dominić.

Službene osobe za 31. kolo HT Prve lige:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter