Belu i Pajaču povjereni međusobni derbiji velike četvorke

Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Tri kola su ostala do konca prvenstvene sezone, a predstojećeg vikenda su na rasporedu međusobni derbiji vodećih momčadi na ljestvici nakon kojih će mnoge stvari kad je u pitanju borba za naslov prvaka biti jasnije.

U nedjelju će prvo u 17 sati na Rujevici početi Jadranski derbi Rijeke i Hajduka, a za glavnog suca je određen Dario Bel iz Osijeka kojem će pomagati Goran Pataki (Đakovo), Kruno Šarić (Županja) i Zdenko Lovrić (Đakovo) dok će za VAR biti zaduženi Fran Jović (Zagreb) i Ivan Mihalj (Velika Gorica). Delegat susreta je Darko Kolesarić (Osijek), kontrolor suđenja Draženko Kovačić (Križevci), a ispred Saveza za sigurnost će brinuti Jurica Jurjević.

Od 20 sati pak na Maksimiru počinje sraz Dinama i Osijeka koji je pripao Igoru Pajaču iz Sv. Ivana Zeline. Njegovi asistenti će biti Bojan Zobenica (Velika Gorica), Jerko Crnčić (Vrbovec) i Marin Vidulin (Kanfanar), a u VAR sobi će biti Ivan Bebek i Robi Kezele iz Rijeke. Delegat sraza je Davor Ivić (Sisak), suce će kontrolirati njihov šef Bruno Marić (Daruvar), a časnik za sigurnost HNS-a je Vlado Dominić.

Kolo će u petak od 18 sati u Kranjčevićevoj otvoriti Hrvatski dragovoljac i Slaven Belupo te Dario Kulušić iz Šibenika, a subotnji termin od 17 sati je rezerviran za utakmicu Gorice i Lokomotive koja je pripala Tihomiru Pejinu iz Donjeg Miholjca. Istog dana u 19:05 29-godišnji debitant u Prvoj HNL Ante Čulina iz Zagreba će na Aldo Drosini označiti početak dvoboja Istre 1961 i Šibenika.

Službene osobe za 34. kolo HT Prve lige:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter