Bila noć za Hajduka – bila fešta u Zagrebu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Došao je i taj dan! Večeras od 19.11 sati u Kavani i restoranu Muzej u sklopu Muzeja za umjetnost i obrt započinje program. Ponosni smo da vrh Hajduka sudjeluje gotovo u potpunosti, predsjednik Brbić, čitav stručni stožer, najmanje trojica nadzornika… Pored toga, i nekoliko predstavnika diplomatskih misija u Zagrebu će biti prisutno, ipak je Hajduk klub koji nadilazi granice Hrvatske.

Druženje će biti dobro, iako nas vrijeme ne ljubi. na sreću, dobri domaćini iz Kavane i restorana Muzej su omogućili ugradnju šatora, tako da nam kiša ništa ne može. A hladno neće biti, ugrijat će nas ljubav prema Hajduku.

Meni je vrhunski, nagrade na tomoboli odlične, klapa Kampanel obećala je dobro glazbenu podlogu, a mi obećajemo ugodnu atmosferu. Tko još želi, može kupiti karte, jer je nešto sitno ostalo onih najjeftinijih, 200 kuna za članove, odnosno 250 kuna za nečlanove Hajduka. Hoće li ih ostati do početka događaja – e bojimo se da to ne možemo garantirati.

Svima koji su pomogli da dođemo do ove faze zahvaljivat ćemo slijedećih dana. Samo vas sve možemo izvjestiti da ćete na Nogometplusu večeras imati gotovo pa live izvještavanje, naime periodično ćemo slati kako je na samoj Biloj noći za Hajduka. Da onima koji sad nisu išli bude krivo i da na vrijeme rezerviraju karte za slijedeću godinu 🙂


Danko Radaljac


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter