Bila noć za Hajduka u spomen na Arsena

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zagrebački hajdukovci, odnosno DPH Zagreb, i ove godine organizira Bilu noć za Hajduka, tradicionalnu feštu ljubitelja splitskog kluba u hrvatskoj metropoli. Ovogodišnja Bila noć za Hajduka u Zagrebu bit će prva bez prisustva lani preminulog Arsena Dedića. Zbog toga se društvo prijatelja Hajduka u Zagrebu odlučilo čitav događaj posvetiti bardu domaće glazbe i pjesništva, eruditu i navijaču Hajduka. Sve su to bili razlozi da se kratko popriča s Matom Kukavicom, tajnikom DPH Zagreb.

Kako će biti na Biloj noći bez Arsena?
– Falit će netko ko je nezamjenjiv. Međutim, takav čovjek se ne može zaboraviti i upravo sjećanje na Arsena će dati našoj Biloj noći motor i snagu da je odradimo otprilike onako kako bi on htio. Puno veselja, duha i vina.

Zna li se tko će još biti gosti?
– Uz Marijana Bana i Diktatore koji nastupaju, očekujemo i brojne poznate hajdukovce. Među onima koji su potvrdili svoj dolazak već sada, treba istaknuti živuću legendu Mišu Kovača i njegovu kćer Ivanu, a tu je i Marijo Carević. Oni su sada, moglo bi se već kazati, naši stalni gosti

Je li teže organizirati ovakav događaj sada ili su počeci prije dvije godine bili teži?
– Svakako da je najteže bilo na početku ali svake godine želimo napraviti novi iskorak tako da niti jedna organizacija nije ista jer uvijek težimo svojim gostima pružiti bolju zabavu nego godinu prije.

Ban vam je izvođač. Jeste li zadovoljni da ste gostima omogućili jednu od legendi kad je Hajduk pitanju?
– Apsolutno smo zadovoljni ovogodišnjim izvođačem. Marijan Ban je već dokazani hajdukovac što bi se reklo, uz to ima i karizmu i hajdučki duh, a o repertoaru da i ne govorimo. Sigurni smo da je jamac vrhunske fešte.

Što će sve biti na Noći, ima li nekih posebnih iznenađenja?
– Osim bogate ponude hrane i pića, organiziramo i zbilja bogatu tombolu. Na primjer, jedna od vrjednijih nagrada je trenutno najbolji mobitel na tržištu Samsung Galaxy S7,u bubnju su i putovanja, večere itd. te naravno, Hajdukov dres s potpisima igrača i trenera iz aktualnog kadra.Pripremamo još iznenađenja, ali da bi to ostalo iznenađenje ne smijem ništa više reći osim da će naši gosti biti jako zadovoljni.

I, kako je uopće biti Hajdukovac u Zagrebu?
– Hajdukovac u Zagrebu uopće nije teško biti zato što smo hajdukovci u gradu najvećeg konkurenta. meni osobno, a vjerujem i dobrom dijelu moje šire okoline, je teško biti hajdukovac u Zagrebu jer nam nije Hajduk jednako dostupan kao nekima koji su bliže Splitu. Naravno, da lakše to prebolimo, dobro dođe da Hajduk ima puno gostovanja u Zagrebu i njegovoj okolici.

Bila noć je u petak 13.5. u hotelu Panorama, a ulaznice se mogu nabaviti na mailu dph-zagreb@hajduk.hr i mob 0915876593.

DR


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter