Bila noć za Hajduka u Zagrebu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Stiže i taj dan, Bila noć za Hajduka je za 15-tak dana, 16. svibnja i finalne pripreme su u tijeku. Ulaznice su puštene u prodaju i od ovog tjedna ih se može nabaviti u Kavani i restoranu Muzej, Trg maršala Tita 10. Ukoliko netko ima želju da dođe na feštu, a nije mu zgodno dolaziti do Zagreba prije, neka se samo javi na neki od kontakata DPH Zagreb, nekako će se srediti i to.

Ukratko najbitnije. U cijenu ulaznica je uračunata hrana i piće, bez ograničenja. Za to se moramo zahvaliti našim donatorima i sponzorima, koji su prepoznali našu odanost Hajduku te čak i u ovim ekonomski teškim vremenima dali svoj doprinos. Spiza bi trebala biti vrhunska, imamo neke nagrađivane sireve primjerice u predjelu, ekipa iz Muzeja će dati i svoj obol nekim delicijama, a vina i piva ima dovoljno za zaljevanje. Druga bitna stvar je tombola, zbilja smo se potrudili osigurati dobre nagrade ljudima. O njima će naknadno biti više riječi u posebnim tekstovima, jer zbilja zavrijeđuju da ih se obradi. Recimo samo da neke od nagrada i do 30 puta nadmašuju samu cijenu ulaznice.

Što se cijena tiče, nastojali smo cijenu odraditi po dva segmenta. Prva je da ne bude previsoka za navijače i simpatizere Hajduka, a druga je da članovi kluba prođu bolje. Tako je cijena osnovne karte 200 kuna za članove Hajduka, a 250 kuna za sve ostale. VIP karta u isto vrijeme je 300 kuna za članove, a 350 kuna za one koji još uvijek nisu napravili ono što bi, kako mi smatramo, svaki Hajdukovac trebao. Obzirom da je u tu cijenu uključeno baš sve, od pića dobrodošlice preko hrane i daljnjeg pića, smatramo da je prihvatljiva.

Ono šo definitvno obećajemo je da neće biti političkih defilea. Naime, nekad su se ovakve prilike znale koristiti za suptilnu i manje suptilnu političku propagandu, pogotovo u ovakvim predizbornim vremenima. No, kod nas neće biti tako – jedini gost koji je pozvan, a koji se može svesti u neku političku rubriku je francuska veleposlanica Michele Boccoz. Nju smo pozvali kako bi na Biloj noći obilježili jednu obljetnicu važnu za naš klub. Hajduk je u svibnju 1945. godine od strane generala Charlesa de Gaullea proglašen počasnom ekipom Slobodne Francuske, i to želimo njegovati i kroz vrijeme koje dolazi. Veleposlanici pak zahvaljujemo jer je spremno pristala doći, odajući time poštovanje jedinom nogometnom klubu na svijetu koji nosi ovu prestižnu titulu.

Za zabavu će se pobrinuti klapa Kampaneli, koja će širokim repertoarom koji izvode, nadamo se, zadovoljiti glazbeni ukus svih naših gostiju. A Hajdukovi navijači oduvijek su bili poznati kao ljubitelji dobre pjesme. Na samoj biloj noći za Hajduka biti će i izaslanstvo našeg kluba, kojem ćemo tako zahvaliti na ovoj sezoni, prožetoj svime i svačime, ali u našim očima, još jednoj cigli na zidanju velikog kluba, što HNK Hajduk jeste.

Na kraju se tek još jednom moramo zahvaliti na podršci svim našim sponzorima i donatorima, kao i portalu Nogometplus, koji je odmah prepoznao to da smo mi uz onaj pravi nogomet, kakav treba biti. Stoga, i dalje čitajte naše objave na ovom mjestu.

Hajduk živi vječno!

Danko Radaljac
Potpredsjednik DPH Zagreb


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter