Bilo srce kuca na Banovini!

Foto: Bilo srce

Projekt izgradnje privremenih domova za one koji su svoje izgubili u velikom potresu i naknadnim podrhtavanjima pokrenula je naša ekipa na terenu, a mi smo se uključili u opremanje novih kućica.

– “Donirali smo danas više 140 tisuća kuna za nabavu sanitarija, PVC stolarije i potrebnog materijala za fasade, a u planu je i nabava klima”, rekao je tajnik Bilog srca Darko Čop.

U dogovoru s volonterima na terenu nastavit ćemo sudjelovati u opremanju kućica i osiguravanju boljih životnih uvjeta za naše sugrađane na Banovini.

– “Kako bi donijeli osmijeh i miran san za što više obitelji pozivamo vas da sudjelujete i dalje u akciji Bilo srce kuca za sve vas uplatama na podračun Bilog srca ili sudjelovanjem u aukcijama dresova”, zaključio je Čop.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter