Bišćan naknadno pozvao igrače Bayerna, Gorice i Hajduka

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija okuplja se za kvalifikacijske utakmice s Azerbajdžanom i Finskom uz nekoliko promjena u sastavu. S prvotnog popisa izbornika Igora Bišćana otpali su Marco Pašalić (zbog mišićne ozljede lijevog bedra) i Mario Vušković (zbog problema sa skakačkim koljenom), kao i Martin Baturina te Marko Bulat, koji će također propustiti rujanske utakmice iz zdravstvenih razloga, objavio je HNS.

Bayernov Josip Stanišić zbog ozljede stopala neće konkurirati za utakmicu s Azerbajdžanom u Velikoj Gorici, ali će se potencijalno priključiti suigračima za gostovanje u Finskoj.

Zbog navedenih problema s izostancima izbornik Bišćan naknadno je uputio pozive Josipu Mitroviću iz Gorice, Gabrielu Vidoviću iz Bayerna i Mariju Čuiću iz Hajduka.

Utakmica s Azerbajdžanom na rasporedu je 2. rujna, a dvoboj u Finskoj bit će odigran 7. rujna.

Popis pozvanih igrača:

Vratari: Dominik Kotarski (Gorica), Ivor Pandur (Verona), Nikola Čavlina (Dinamo).

Braniči: Boško Šutalo (Verona), David Čolina (Hajduk), Bartol Franjić (Dinamo), Krešimir Krizmanić (Gorica), Nikola Soldo (Lokomotiva), Josip Stanišić (Bayern), Josip Šutalo (Dinamo).

Vezni: Denis Bušnja (Rijeka), Lukas Kačavenda (Lokomotiva), Adrian Liber (Rijeka), Jurica Pršir (Gorica), Luka Sučić (RB Salzburg), Josip Mitrović (Gorica), Gabriel Vidović (Bayern), Mario Čuić (Hajduk).

Napadači: Ivan Dolček (Hajduk), Antonio Marin (Šibenik), Stipe Biuk (Hajduk), Roko Šimić (RB Salzburg), Marin Ljubičić (Hajduk).


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter