Bišćanova tužna premijera (VIDEO)

Foto: Katarina Maljevac Ponjavić
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Rudeš u elitni rang hrvatskog nogometa, Igor Bišćan odlučio je da je došlo vrijeme za idući korak u trenerskoj karijeri. Na klupi ljubljanske Olimpije dosad nije imao razloga za veselje. Nakon minimalnog poraza u Finskoj na uvodnoj utakmici prvog pretkola Europske lige protiv Vaase nogometaši i članovi stručnog stožera ljubljanske Olimpije tješili su se, da će u domaćim Stožicama potvrditi, da su barem za razred bolji od suparnika. No njihove najave nisu se obistinile, pa su Finci ni krivi ni dužni i sinoć u glavnom gradu Slovenije pred budnim okom stručne suradnice N+ upisali pobjedu 1:0, te tako prošli u idući krug. Zmajčeki su i na svom stadionu pucali “ćorcima”, a hrvatski napadač Leon Benko bio je nevidljiv, tako da je Igor Bišćan na press konferenciji tužnim glasom mogao samo konstatirati da je njegova momčad i u drugoj službenoj utakmici u sezoni podbacila.

“Bili smo bolja momčad, posebice do primljenog pogotka. Stvarno sam razočaran konačnim rezultatom na obje utakmice. Fizički još nismo spremni. Bilo je nekoliko dobrih stvari, no i finska momčad je potvrdila da je dobro organizirana i disciplinirana. Nismo imali igrača koji bi neke situacije riješio individualnom kvalitetom. Doživjeli smo neuspjeh, ali ne bi rekao da smo ispali na sramotan način”, kazao je Bišćan.
39-godišnji stručnjak dodao je da predsjednik Milan Mandarić nije ispred njega postavio nikakav imperativ što se tiče rezultata u Europi, no ljubljanska publika nije bila baš oduševljena Bišćanovom premijerom, pa su tako već počele špekulacije, da bi se ubrzo mogao pridružiti podužem spisku trenera koje je Mandarić smijenio u svom mandatu na čelu Olimpije. https://www.youtube.com/watch?v=II7vu_ZOhQk Bišćan se nada, da će do prve prvenstvene utakmice protiv Celja u svlačionici pozdraviti nekoliko (više nego potrebnih) pojačanja, jer je aktualni kadar dokazao da je daleko od (barem) srednje europske klase.

Katarina Maljevac Ponjavić & Simon Maljevac

]]>


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter