Search
Close this search box.

Bivši direktor Manchester Uniteda: Dinamu treba ozbiljna reforma

Grafika: Dinamo - to smo mi

“U gradu od 800 tisuća ljudi, s bazom navijača u cijeloj državi, ali i dijasporu dometi kluba poput Dinama su premaleni i klubu treba ozbiljna reforma, tzv. shake up kako bi iskoristila svoj brend i sve svoje potencijale”, kazao je proteklog vikenda tijekom boravka u Zagrebu Mike Farnan, jedan od najvećih sportskih marketinških stručnjaka u svijetu.

Ovaj 60-godišnji Irac zavidnog CV-a u kojem iskače najviše angažman u Manchester Unitedu gdje je za vrijeme Alexa Fergusona bio direktor marketinga danas će u 18h u Novinarskom domu zajedno s članom uprave nogometnog prvaka Švedske AIK-a  Fredrikom Ekströmom i poznatim sveučilnišnim profesorima s Ekonomskog i Filozofskog fakulteta, Tomislavom Globanom i Pavelom Šantekom danas će sudjelovati na javnoj tribini “Potencijali Dinama” u organizaciji Udruge članova Dinama “Dinamo to smo mi”.

– Kad smo krenuli u cijeli projekt “Dinamovo proljeće” rekli smo kako nam je cilj proslaviti veliki klupski uspjeh nakon 49 godina i na afirmativan način vratiti građansku podršku Dinamu i identitet kluba kao dio Zagreba. Ovom tribinom želimo pokazati rezultate naše akcije, ali na konstruktivan način, preko svjetskih i domaćih stručnjaka pokazati gdje se može napraviti iskorak u organizaciji i djelovanju kluba kao što je Dinamo – kazao je Juraj Čošić, predsjednik Udruge “Dinamo to smo mi”.

Ističe kako su iznimno sretni što su okupili svjetske i domaće stručnjake željne konstruktivne rasprave i kako se nadaju da će ovo pomoći dodatno jačanju Dinama. Ulaz na tribinu je besplatan.

Dinamo – to smo mi


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter