Bivši načelnik policije postao predsjednik NK Varaždin

Foto: NK Varaždin
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

NK Varaždin je dobio novog predsjednika. Na redovitoj izbornoj skupštini kluba Stjepana Cveka je na toj funkciji zamijenio Dražen Vitez. Cvek ostaje u klubu na mjestu dopredsjednika, a istu poziciju će obavljati i Davor Vugrinec.

Vitez je 56-godišnjak koji je proteklih godina obavljao niz funkcija u policiji. Bivši je načelnik PU Varaždinske, bio je i zamjenik ravnatelja hrvatske policije, a posljednje je obavljao dužnost načelnika PU Splitsko dalmatinske, s koje je na vlastiti zahtjev umirovljen 1. ožujka ove godine. Mediji su nagađali da je to učinio jer ga, na poziv Martine Dalić, očekuje mjesto šefa sigurnosti u Podravci, gdje je na toj funkciji trebao naslijediti bivšeg obavještajca i nogometnog suca Marinka Belju.

“Do sada se puno uradilo na poboljšanju infrastrukture, ali ne treba stati na dosad učinjenom, već se treba aplicirati na razne fondove, da bi Gradski stadion u Varaždinu bio među ljepšima u državi. Oko 15. svibnja trebali bi početi radovi na polaganju nove trave na glavnom terenu, a uredit će se i nove kabine za rezervne igrače. Poboljšanjem infrastrukture stadion i klub će se moći kandidirati za utakmice hrvatske reprezentacije. U planu je i rasvjeta još jednog pomoćnog terena, a želja je da u sezoni 2021./22. više ne budemo davljenici već da mirnije živimo, a kasnije i napadnemo poziciju na tablici koja vodi na europsku scenu”, izjavio je novi predsjednik kluba.

Na današnjoj redovnoj izbornoj skupštini kluba dosadašnji predsjednik Stjepan Cvek govorio je o proteklih pet godina svog mandata podsjetivši na put kluba od trećeligaškog do najelitnijeg ranga hrvatskog klupskog nogometa. Cvek je zahvalio svima na suradnji i naglasio da iz osobnih razloga više nije u mogućnosti obavljati dužnost predsjednika kluba.

U Izvršni odbor kluba izabrani su Igor Čičak, Luka Šmic, Mladen Topolnjak, Danijel Risek, Drago Hudek, Robert Gotić i Nikola Požgaj.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email