Bivši stoper Osijeka potpisao za Zekićevu momčad

Grafika: ФК Шериф Тирасполь
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Andrej Lukić novi je igrač moldavskog Šerifa u koji je stigao iz redova portugalskog prvoligaša Brage.

Nisu objavljene informacije o tome je li 25-godišnji stoper potpisao kao slobodan igrač ili je moldavski prvak platio odštetu za njegov dolazak, no Lukić je definitivno postao u potpunosti igrač kluba kojeg s klupe vodi bivši trener Osijeka Zoran Zekić.

Službeni Šerif također nije objavio ni detalje o duljini trajanja ugovorne obveze igrača s klubom.

Lukić je karijeru započeo u Osijeku za čiju je seniorsku momčad debitirao s 18 godina pod vodstvom Stanka Mršića. Ukupno je za slavonskog prvoligaša u svim natjecanjima upisao 121 nastup, a u veljači prošle godine uz neslužbenu odštetu od milijun eura potpisao je za Bragu.

U portugalskom prvoligašu se nije naigrao, svega po dva nastupa za B i prvu momčad. U kolovozu 2018. uslijedila je posudba u redove tadašnjeg grčkog prvoligaša Apollon Smyrnis, za kojeg je upisao 16 nastupa, da bi po povratku iz Grčke krajem siječnja bio poslan u Emmen. U nizozemskom prvoligašu je po dolasku (uz odličnu minutažu) upisao nastupe u sedam kola za redom, no nakon toga sjedi na klupi, a potom biva prebačen u drugu momčad za koju upisuje tri nastupa.

Lukić će biti četvrti hrvatski nogometaš u redovima Šerifa za kojeg još nastupaju Zvonimir Mikulić, Antun Palić i Gabrijel Boban.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter