Bivši vratar Širokog Brijega potpisao za Rijeku

Foto: HNK Rijeka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Martin Zlomislić novi je vratar HNK Rijeka. Zlomislić je u Rijeku stigao nakon što je ovog ljeta istekom ugovora napustio Široki Brijeg, a u svojoj karijeri nastupio je i za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine u uzrastu do 19 i do 21 godine. Za bosanskohercegovačkog prvoligaša je proteklih sezona upisao 43 nastupa u kojima je primio 51 gol, a deset puta je sačuvao svoju mrežu netaknutom. Na Rujevici će se za poziciju prvog vratara boriti u konkurenciji Nediljka Labrovića, Andreja Prskala, trenutno ozlijeđenog Davida Nwolokora i mladog Antonija Frigana.

“Sretan sam prije svega jer znam da dolazim u veliki klub. To je sigurno iskorak u mojoj karijeri, na meni je da naporno i odgovorno radim i da pokušam izboriti svoje mjesto. Poziv je došao možda malo nenadano, ali sretan sam i zadovoljan jer ovo je nova stepenica u mojoj karijeri”, rekao je Martin Zlomislić.

S obzirom na to da Rijeka u petak zaključuje pripreme u Kranjskoj Gori, Martin će se ekipi priključiti u Rijeci gdje će ga dočekati i jedno poznato lice.

“Rijeku sam dosta pratio i prije, znam kakve su ambicije. Tu je i moj bivši, i sada budući suigrač Stjepan Lončar, tako da ne bi trebalo biti problema oko prilagodbe. Puno već znam o Rijeci i hrvatskom prvenstvu,  radi se o jako kvalitetnoj ligi i nadam se da ćemo u svim natjecanjima ostvarivati dobre rezultate. Ponavljam, na meni je da radim, napredujem i tako se nametnem. Sve u svemu sretan sam zbog dolaska u Rijeku”, zaključio je Martin Zlomislić za službene stranice Rijeke.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email