Bočkaj je već Osijekov?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

NK Osijek nakon jedne od povijesno najuspješnijih sezona već radi na tome da se dogodine napravi možda i korak više.

Dogovoren je ostanak nositelja igre i do sada posuđenog igrača iz Akademije Puskas Dmitra Lope koji je od Kohorte dobio nagradu za najboljeg igrača sezone na još tri godine, a na Dravu se navodno sele i mlade vedete zagrebačke Lokomotive Eros Grezda i Petar Bočkaj.

22-godišnji Grezda u Lokomotivi je od 2015. godine, a u aktualnoj sezoni je upisao ukupno 41 nastup u svim natjecanjima u kojim je postigao 6 zgoditaka i 5 asistencija.

20-godišnji Bočkaj tek je jednu sezonu odradio od prelaska iz Zaprešića na Kajzericu u kojoj je u 34 nastupa uposao 4 pogotka i 3 asistencije, te s Lokosima ima ugovor do 2020. godine.

Ako je suditi prema fotografiji koja je ‘ugledala svjetlo dana’ na društvenim mrežama izgleda da su ‘transfer tračevi’ bili istiniti, barem dio koji se tiče Petra Bočkaja.

Bočkaj Osijek
Foto: Bijelo-plava birtija / Facebook

Službenu potvrdu vjerujemo neće trebati puno čekati, a krilni igrači bi se trebali pojaviti na prozivci pred pripreme za novu sezonu koje počinju 8. lipnja.

https://nogometplus.net/index.php/n-prijelazni-rok/n-prijelazni-rok/


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter