Search
Close this search box.

BOTO IZABRAO SURADNIKA Alfredo Almeida će brinuti o školi nogometa

Foto: NK Osijek

U Nogometni klub Osijek stigao je 40-godišnji Portugalac Alfredo Almeida. Angažiran je kao asistent sportskog direktora Josea Bote za Školu nogometa u kojoj će imati ulogu koordinatora.

Riječ je o dugogodišnjem profesionalcu koji je kao trener radio 12 godina s mlađim kategorijama u svojoj domovini, a iskustva ima i u vođenju seniorskih momčadi u različitim ligama. U posljednje vrijeme zaposlen je bio u lisabonskom velikanu Benfici i to na području tehničke koordinacije. Tu je dužnost obnašao dvije i pol godine i u ukrajinskom Šahtaru, a potom se jednako toliko vremena zadržao u brazilskom klubu Coimbra Sports s kojim Benfica ima razvijeno partnerstvo i kvalitetnu suradnju.

“To mi je definitivno pomoglo u stjecanju nekih novih iskustava za što konkretniji i kvalitetniji rad u nogometu. Josea Botu sam upoznao upravo u Benfici gdje je on dugo imao značajnu ulogu, a konkretniju smo suradnju ostvarili tijekom angažmana u Ukrajini. Nikada ranije nisam bio u Hrvatskoj, a vodila me misao da je to mala i sigurna država koja omogućuje kvalitetan život. Posebno mi se sviđa velika strast za nogometom koja se ovdje osjeti. Prvi dojmovi su mi jako dobri, posebno u smislu nogometne infrastrukture i uvjeta za rad koji su u NK Osijek apsolutno na visokoj europskoj razini. Veselim se novom profesionalnom izazovu”, ukratko je poručio Almeida za službene stranice Bijelo-plavih.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter