Božidar Šikić naslijedio Ivana Meštrovića na mjestu savjetnika Davora Šukera

Screenshot: You Tube / HNTV
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Direktor Lokomotive Božidar Šikić novi je savjetnik predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera. Na tu poziciju je došao umjesto bivšeg predsjednika Osijeka Ivana Meštrovića koji se u lipnju ove godine povukao s mjesta prvog čovjeka kluba iz grada na Dravi.

U priopćenju Saveza se navodi: “Božidar Šikić bio je aktivni nogometaš (vratar) i vrlo uspješan direktor u Dinamovoj školi nogometa, iz koje su potekli mnogi igrači koji su poslije postali standardni prvotimci Modrih, ali i hrvatske A reprezentacije. U Nogometnom klubu Lokomotiva gospodin Šikić jedan je od glavnih nositelja uspješnih ukupnih djelatnosti, uz njegov značajan doprinos klub je iz Treće HNL došao do Prve HNL, u kojoj ostvaruje zapažene rezultate. Osim što je godinama uspješno djelovao u Zagrebačkom nogometnom savezu, Šikić je član Natjecateljske komisije i Komisije za profesionalni nogomet HNS-a. Poželimo mu uspješnu djelatnost i na novom području rada.”

Uloga Lokomotive u Prvoj HNL je česta polemika u nogometnim razgovorima obzirom na njenu povezanost s Dinamom kojem može i zahvaliti uspon u najviši rang hrvatskog nogometa i čiji je dugogodišnji poligon za razvoj nogometaša.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter