Bumbar kup 2020 pred vratima: Nadolazeći vikend Arena Varaždin postaje nogometna ‘košnica’

Foto: NK Varteks
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ušli smo u tjedan Bumbar Kupa. U subotu i nedjelju, 22. i 23. veljače, na sportskim terenima Arene Varaždin održat će se najveći regionalni dječji malonogometni turnir – Arena Varaždin Suzuki Bumbar kup 2020.

Dok ekipa iz NK Varteks marljivo radi na pripremi samog turnira, prijave (osim iz Hrvatske) pristižu i iz Slovenije, Mađarske te Bosne i Hercegovine pa tako turnir opet ima međunarodni karakter.

Zasad prijavljenih 180 ekipa garancija su da će se Arena Varaždin za vikend pretvoriti u pravu košnicu malih nogometašica i nogometaša.

Za prva tri mjesta osigurani su pehari, a u isto vrijeme bit će birana i ‘dream team’ ekipa svakog uzrasta, najbolji strijelac, igrač i golman turnira.

Foto: NK Varteks

Svim natjecateljima osigurani su hrana i osvježavajući napitak, a za gastro ponudu tijekom Bumbar kupa 2020 zaslužna je ekipa iz ugostiteljstva Gastrocom. Uz domaćine, Arenu Varaždin, ponosni glavni sponzor turnira je Auto centar Baumgartner.

Posjetite i vi ovaj vikend Arenu Varaždin i podržite male talente!


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter