Čačić Ante objavio popis za Kosovo i Tursku

Izbornik nogometne reprezentacije Hrvatske, Čačić Ante, objavio je popis od 23 kandidata za kvalifikacijske utakmice protiv Kosova i Turske. Nakon što se zadnjih dana spominjao povratak Darija Srne u nacionalni dres, današnjim popisom postalo je jasno da od toga neće biti ništa.

Od noviteta na Čačićevom popisu, treba izdvojiti Bornu Barišića, Zorana Nižića, Marija Pašalića, dok je tu i neizostavni Josip Pivarić, čovjek bez ijedne minute u službenim nastupima ove sezone. Još jedan maestralan potez izbornika koji je svojedobno otpisao Ivana Strinića jer nije bio dovoljno standardan u momčadi Napolija. Očito je bolja preporuka biti treći bek GNK Dinama, nego drugi bek Napolija.

 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter