Čačić potpisao novi ugovor kojim je dobio i ovlasti sportskog direktora

Screenshot: You Tube / GNK Dinamo

Ante Čačić je stavio potpis na novi ugovor s Dinamom kojim će osim uloge trenera obavljati i onu sportskog direktora. Suradnja je dogovorena do lipnja 2024. godine.

Tom prilikom je za službene stranice kluba izjavio: “Naravno da sam ponosan na to što smo i službeno zaokružili ovu priču iako funkcija sportskog direktora neće suštinski mijenjati način funkcioniranja našega sportskog sektora jer smo i dosad sve radili uz zajedničke analize i dogovor. Nastavljam, dakle, raditi kao i dosad i maksimalno smo usredotočeni na nastavak sezone. Ciljevi kluba su jasni, dvostruka kruna i plasman u skupinu UEFA natjecanja iduće sezone, a naša je želja, naravno, nova Liga prvaka. Imamo jako kvalitetnu momčad, sjajne pojedince na svim pozicijama i vjerujem da će sve biti onako kako smo zacrtali. Prijelazni rok još traje, vidjet ćemo hoće li biti nekih promjena, struka će svakako donijeti najbolje moguće odluke za klub i našu momčad.”

Iskusni 69-godišnji stručnjak je drugi mandat na klupi Plavih započeo u travnju prošle godine nakon čega je osvojio titulu prvaka i Superkup dok je u Europi izborio grupnu fazu natjecanja koju je okončao iza Chelsea, AC Milana i Red Bull Salzburga.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter