Chelsea odobrio predstavnicima navijača prisustvovanje na sastancima Uprave kluba

Foto: Pixabay
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Chelsea je objavio da će od 1. srpnja na sastancima Uprave kluba prisustvovati tri predstavnika navijača kluba. Odluka dolazi nakon velikog nezadovoljstva koje su navijači Plavih pokazali nakon što je klub donio odluku o sudjelovanju u Superligi, a nakon čega je od iste i odustao.

Na sastancima vodstva kluba planirano je sudjelovanje tri predstavnika navijača, a sve s ciljem da se općenito mišljenje navijača uključi kao dio procesa odlučivanja u klubu. U narednom periodu klub će se konzultirati s forumom navijača i nekoliko neslužbenih skupina navijača kako bi razgovarali o postupku odabira tri njihova predstavnika odnosno o kriterijima koje bi trebalo ispuniti kako bi se moglo kandidirati za tu dužnost. Planirano je da se predstavnici navijača biraju svake sezone.

Odabrani kandidati morat će s klubom sklopiti ugovor o povjerljivosti, sličan onomu kojeg potpišu i aktualni članovi Uprave čime će se omogućiti njihovo sudjelovanje u raspravama koje obuhvaćaju široki spektar pitanja. Predstavnici navijača neće imati glasačka prava i neće sudjelovati na sastancima koji se odnose na igrače, osoblje, Akademiju i slična pitanja.

Njihovo sudjelovanje je planirano na otprilike četiri sastanka godišnje, a po potrebi i više. Ako uspješno završe godinu, imat će pravo odabrati humanitarnu organizaciju registriranu u Velikoj Britaniji koja će od kluba dobiti donaciju od 2500 funti.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter