Članova sve više, mjesta u Parku sve manje

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hajdukov 110. rođendan kao savršeni trenutak za upis oca u park Za sva vrimena? Tom mišlju vodio se navijač Hajduka Hrvoje Filipović koji je svog oca Stojana ugodno iznenadio pozicioniranjem uz voljeni Klub zauvijek. Oduševljeni otac Stojan navijač je i dugogodišnji član Hajduka iz Slavonskog Broda.

Po primitku vijesti da je njegovo ime upisano u Parku, ponosno je pozirao s replikom svoje pločice i Hajdukovom zastavom, a kakav bi to rođendan bio bez torte u čast Bijelih.

“Otkad znam za sebe navijam za Hajduk, a to znači i kad gube i kad tuku uvijek vjeran svom Hajduku. Želja svakog navijača je da mu ime živi vječno baš kao i naš Hajduk, što nam je omogućio upravo park Za sva vrimena, a kad takva čast dođe u obliku poklona od djece, to se ne može opisati riječima”, rekao je ponosni vlasnik imena na Poljudu Stojan Filipović.

Upis gospodina Filipovića u Park znači da je jedno mjesto manje preostalo u tom spomeniku borbi za pošteni i transparentni Hajduk.

Mnoga su društva prijatelja kao i Torcidine podružnice te brojni pojedinci pronašli svoje mjesto na jednom od elemenata koji će tvoriti natpis “Hajduk”. Budući da na dnevnoj bazi stižu upiti od strane zainteresiranih navijača i da je interes velik, za očekivati je da će u skoro vrijeme biti još ovakvih priča poput ove iz obitelji Filipović.

I dok se polako zahuktava pomama za mjestom u Parku, istovremeno je broj članova Hajduka sve veći. Sredina je veljače, a već je preko 17.000 onih koji su svoju pripadnost Hajduku iskazali članstvom.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter