CSKA Moskva uručila otkaz Ivici Oliću

Foto: CSKA Moskva
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Završila je trenerska epizoda Ivice Olića na klupi CSKA. Klub iz Moskve je na službenim stranicama objavio da je došlo do sporazumnog raskida suradnje i da će momčad u sljedećem periodu privremeno voditi Alexey Berezutsky.

“Iskoristio bih ovu priliku da vas obavijestim o prekidu suradnje s CSKA Moskvom. Danas sam stigao u Moskvu kako bih održao sastanak s vodstvom kluba. Nakon našeg razgovora, klub je odlučio da prekine našu suradnju, a glavni razlog su različiti pogledi na način rada i budućnosti prve momčadi. Žalim zbog ovog ishoda, obzirom da sam se s velikim entuzijazmom pripremao za novu sezonu. Iskoristio bih ovu priliku da zahvalim klubu i navijačima na odličnom iskustvu i ugodnih dva mjeseca koja sam proveo u klubu. Svima u klubu i navijačima želim puno zdravlja, sreće i uspjeha u budućnosti”, izjavio je Olić.

Olić je svoj prvi samostalni trenerski angažman dobio u ožujku ove godine te je u proteklom periodu u moskovskom klubu upisao po četiri pobjede i poraza te jedan remi nakon čega je sezonu okončao na šestom mjestu Premier lige te bez plasmana u europska natjecanja.

Iz kluba s njim odlaze i pomoćnici Ilija Aračić i Igor Jukić, a njima se u novoj sezoni trebao pridružiti i Dinko Jeličić. Olić pak sad nastavlja posao pomoćnika Zlatka Dalića u stožeru Vatrenih.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email