Dalić objavio popis igrača za Europsko prvenstvo

Foto: Drago Sopta / HNS
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio je popis 26 igrača na koje računa za Europsko prvenstvo koje će se od 11. lipnja do 11. srpnja održati u 11 različitih europskih gradova.

Vatreni će igrati u skupini D gdje će 13. lipnja na Wembleyju odmjeriti snage s Engleskom dok ih 18. i 22. lipnja očekuju dvoboji s Češkom i Škotskom u Glasgowu.

Na izbornikovom popisu uvršteni su sljedeći nogometaši:

Izvor: HNS

Reprezentativci će se početi okupljati 25. svibnja u Zagrebu odakle odlaze na pripreme u Rovinj koje će potrajati do konca mjeseca nakon čega će se objaviti i konačni popis sudionika Europskog prvenstva. U stožeru će kao novi pomoćnik biti i bivši reprezentativac Vedran Ćorluka.

Potom će ih u Velikoj Gorici 1. lipnja u pripremnom dvoboju testirati Armenija, a 6. lipnja ih u Bruxellesu očekuje sraz s Belgijom. Dolazak u bazni kamp u škotskom St. Andrewsu predviđen je za 8. lipnja.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter