Dalić objavio popis igrača za prvu reprezentativnu akciju u 2022. godini

Foto: Drago Sopta/HNS

U sklopu priprema za nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru hrvatska nogometna reprezentacija će koncem ožujka sudjelovati na prijateljskom turniru u Dohi. Vatreni će tamo 26. ožujka odmjeriti snage s Bugarskom dok je tri dana kasnije na rasporedu sraz sa Slovenijom.

Izbornik Zlatko Dalić je objavio popis igrača na koje računa za prvu reprezentativnu akciju u 2022. godini, a među pozvanima se po prvi put nakon lipnja 2021. godine i Europskog prenstva našao i desni bek Atletico Madrida Šime Vrsaljko.


“Bila nam je želja u ožujku igrati u Dohi, pa zahvaljujem rukovodstvu Saveza što je dogovorilo sudjelovanje na ovom turniru – bit će nam to odlična prilika da malo upoznamo Katar i osjetimo uvjete koji nas čekaju – klimu, infrastrukturu, kulturu. Smatram da su protivnici po mjeri, dvije kvalitetne momčadi koje će nam biti dobar test za ono što nas čeka dalje. Prije svega, radujemo se okupljanju, da nastavimo graditi zajedništvo koje će biti ključno za uspjehe u natjecanjima koja nas čekaju u nastavku godine”, najavio je Dalić za službene stranice HNS-a prijateljski turnir u Dohi.

Snimka konferencije za medije: