Dalić objavio popis reprezentativaca za utakmice Vatrenih u studenom

Foto: HNS
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio je popis igrača na koje računa za utakmice Vatrenih u studenom.

Najbolji hrvatski nogometaši će prvo 11. studenog u Istanbulu odigrati prijateljski susret s Turskom, a potom će 14. i 17. studenog odmjeriti snage sa Švedskom u Solni i Portugalom u Splitu u sklopu nastavka natjecanja u UEFA Ligi nacija.

Vatreni će se okupiti 9. studenog u Istanbulu, a izbornik ovaj put računa na sljedeće igrače:

Izvor: HNS

“Pratit ćemo pozorno stanje svih igrača u naredna dva tjedna i pravovremeno reagirati odnosno aktivirati neke pretpozive ovisno o situaciji. Priželjkujem da svi pozvani igrači budu zdravi kako bismo u što boljoj poziciji dočekali posljednje ovogodišnje utakmice i na zadovoljavajući način okončali natjecanje u Ligi nacija”, izjavio je Dalić.

Hrvatska se trenutno nalazi na trećem mjestu grupe 3 liga A Lige nacija s jednom pobjedom i dva poraza te se bori za ostanak u elitnoj skupini ovog natjecanja. Pobjednik grupe će ostvariti plasman na završni turnir dok posljednji ispada u drugi razred odnosno ligu B.

Ljestvica:

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter