Dalić: “Svaki igrač ima pravo odlučiti koju zemlju želi predstavljati”

Screenshot: Nova TV
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Izbornik Vatrenih Zlatko Dalić oglasio se posredstvom službene stranice Hrvatskog nogometnog saveza nakon što su njemački mediji objavili da će mladi reprezentativac i član Stuttgarta Borna Sosa u budućnosti igrati za tamošnju reprezentaciju te da ga je izbornik Elfa Joachim Löw  već uvrstio na prošireni popis od 32 igrača za nadolazeće Europsko prvenstvo.

Dalić je poručio: “Borna Sosa je na našem radaru, redovito pratimo njegove nastupe u klubu i on je sigurno na širem popisu kandidata za A reprezentaciju. Povrh toga, bio je aktivan član mladih hrvatskih reprezentacija s kojima je postizao uspjehe, što je najbolji put do A reprezentacije. Od Borne očekujemo da nastavi s dobrim igrama u Stuttgartu i na taj se način još više približi A reprezentaciji. Naravno, svaki igrač ima pravo odlučiti koju zemlju želi predstavljati, ako ima takve opcije.”

Sosa bi prema najavama sljedeći tjedan trebao dobiti njemačku putovnicu obzirom da je mu je majka rođena i odrasla Berlinu. Za mladu reprezentaciju Hrvatske je dosad upisao 19 nastupa dok još uvijek nije debitirao za seniorsku vrstu.

Pročitajte još:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter