Dalić za oglede s Portugalom i Francuskom računa i na Filipa Uremovića

Foto: Rubin Kazan
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić odlučio je aktivirati pretpoziv Filipu Uremoviću koji će se tako priključiti Vatrenima na okupljanju narednog ponedjeljka, priopćio je HNS.

23-godišnji branič Rubin Kazana tako će se po prvi puta priključiti hrvatskoj A reprezentaciji, nakon 14 nastupa za hrvatske reprezentacije do 19 i do 21 godine.

Podsjećamo, reprezentacija se okuplja 31. kolovoza u Zagrebu, a potom je čekaju dva početna ispita u novom izdanju Lige nacija – 5. rujna Hrvatska gostuje u Portu kod Portugala, a tri dana kasnije svjetski doprvaci igraju u St. Denisu protiv svjetskih prvaka Francuza.

Prethodno su pretpozivi aktivirani i Mili Škoriću, Anti Budimiru i Antoniju Mirku Čolaku budući da su Luka Modrić i Ivan Rakitić dobili poštedu, dok će Marin Pongračić pauzirati zbog mononukeloze.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter