Damir Krznar ostaje u Maksimiru – od Igora Cvitanovića preuzeo Dinamo II

Screenshot: You Tube

Nekadašnji trener prve momčadi Dinama Damir Krznar dobio je novu funkciju u Maksimiru te je od Igora Cvitanovića preuzeo vođenje Dinama II koji se još ove sezone natječe u Drugoj HNL nakon čega će preseliti u jedinstveni treći rang natjecanja.

Stručni stožer koji će voditi plave nade će uz Damira Krznara činiti i pomoćni treneri Tomislav Mikulić i Mihael Mikić, trener vratara Marko Šarlija, kondicijski trener Domagoj Perić, analitičar Vedran Attias i team manager Luka Mrdeža.

Pripreme druge momčadi za nastavak sezone počele su danas na stadionu Maksimir te će ekipa boraviti u Zagrebu do 11. siječnja kada je u programu odlazak u zimski kamp u Poreč.

Krajem mjeseca Dinamo II potom putuje u Španjolsku na prijateljski turnir Al Abtal International Cup, a tamo ih čekaju dvije utakmice – prvo protiv Real Sociedada, a zatim protiv momčadi Saudi Future Falcons Green.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter