Damir Mišković izabran u “vladu” Davora Šukera

Foto: HNK Rijeka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što je Davor Šuker dobio novi mandat na čelu Hrvatskog nogometnog saveza održan je i izbor za članove Izvršnog odbora koji uz predsjednika saveza broji još 16 članova.

>> Davoru Šukeru novi mandat na čelu HNS-a; predstavnici Hajduka napustili Skupštinu

U “vladu” hrvatskog nogometa su tako izabrani: Željko Biondić, Đuro Bukvić, Nenad Črnko, Dubravko Galović, Nenad Horvatić, Davor Ivić, Mato Kljaić, Ante Kulušić, Josip Kuterovac, Drago Lucić, Robert Markulin, Damir Mišković, Slavko Prišćan, Tomislav Svetina, Ante Vučemilović-Šimunović i Ile Topuzović.

Dovoljan broj glasova nisu dobili Viktor Prtenjača iz Zadarskog županijskog nogometnog saveza te Stjepan Merkaš iz Krapinsko-zagorskog županijskog nogometnog saveza dok je Marko Erceg kao predstavnik Splitsko-dalmatinskog županijskog nogometnog saveza povukao kandidaturu. U izvršni odbor je pak ušao Damir Mišković koji je na današnjem glasovanju za predsjednika saveza bio suzdržan, a proteklih je dana proklamirao “treći put”.

Na prijedlog predsjednika Šukera, za prvog dopredsjednika HNS-a izabran je Ante Vučemilović-Šimunović, a za dopredsjednike Ante Kulušić, Robert Markulin, Damir Mišković i Tomislav Svetina. Uz izvršnog direktora Damira Vrbanovića oni će činiti i Odbor za hitnost.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter