Damir Mišković izabran u “vladu” Davora Šukera

Foto: HNK Rijeka

Nakon što je Davor Šuker dobio novi mandat na čelu Hrvatskog nogometnog saveza održan je i izbor za članove Izvršnog odbora koji uz predsjednika saveza broji još 16 članova.

>> Davoru Šukeru novi mandat na čelu HNS-a; predstavnici Hajduka napustili Skupštinu

U “vladu” hrvatskog nogometa su tako izabrani: Željko Biondić, Đuro Bukvić, Nenad Črnko, Dubravko Galović, Nenad Horvatić, Davor Ivić, Mato Kljaić, Ante Kulušić, Josip Kuterovac, Drago Lucić, Robert Markulin, Damir Mišković, Slavko Prišćan, Tomislav Svetina, Ante Vučemilović-Šimunović i Ile Topuzović.

Dovoljan broj glasova nisu dobili Viktor Prtenjača iz Zadarskog županijskog nogometnog saveza te Stjepan Merkaš iz Krapinsko-zagorskog županijskog nogometnog saveza dok je Marko Erceg kao predstavnik Splitsko-dalmatinskog županijskog nogometnog saveza povukao kandidaturu. U izvršni odbor je pak ušao Damir Mišković koji je na današnjem glasovanju za predsjednika saveza bio suzdržan, a proteklih je dana proklamirao “treći put”.

Na prijedlog predsjednika Šukera, za prvog dopredsjednika HNS-a izabran je Ante Vučemilović-Šimunović, a za dopredsjednike Ante Kulušić, Robert Markulin, Damir Mišković i Tomislav Svetina. Uz izvršnog direktora Damira Vrbanovića oni će činiti i Odbor za hitnost.