Damiru Vrbanoviću zbog fizikalne terapije i treći put odobrena odgoda izvršenja kazne zatvora

Screenshot: HRT

Prema najnovijoj odluci sutkinje izvršenja zagrebačkoga Županijskoga suda, bivši čelnik Hrvatskog nogometnog saveza na odsluženje kazne trebao bi se javiti 5. studenoga ove godine, saznaje Jutarnji list.

Kako je Nacional već pisao, bivši izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Damir Vrbanović, pravomoćno osuđen na tri godine zatvora i optužen u drugim predmetima kao dio kriminalne organizacije Zdravka Mamića, umjesto u zatvoru nalazi se u službenim HNS-ovim delegacijama čak i prilikom običnih protokolarnih obveza.

Vrbanoviću je ovo treća odgoda izvršenja kazne zatvora, u koji je trebao na odsluženje kazne biti upućen 26. svibnja ove godine. Jutarnji navodi da je u nedavno priloženom zahtjevu za odgodu tražio pola godine, ali sutkinja izvršenja dala mu je osjetno kraći rok.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter