Danijel Vušković: “Mario bi mogao otići iz Hajduka u slučaju prave ponude”

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Možebitni transfer Marija Vuškovića iz Hajduka u Napoli za calciomercato.it je prokomentirao njegov otac Danijel koji je ujedno trener na Poljudu u Akademiji “Luka Kaliterna”.

The Ultimate Managed Hosting Platform

“Prvo moram istaknuti da nikad nisam izravno razgovarao s bilo kojim menadžerom ili predstavnikom Napolija. Međutim nekolicina agenta koji rade na relaciji Hrvatska – Italija me je informiralo da je Mario praćen od klubova Serie A. Radi se o 3-4 velika kluba. Imena im ne bih rekao iz poštovanja, ali se radi o zaista zanimljivim klubovima. Serie A je odlična liga i tko ne bi želio igrati u tako prekrasnom prvenstvu? Bio bi to značajan korak naprijed u Marijevoj karijeri. Ponavljam da nisam imao direktan kontakt s Napolijem, ali radi se o vrhunskom klubu koji je na najvišoj razini. Dobro nam je i u Splitu, to je jasno, ali vidjeti ćemo što će se dogoditi. Vodstvo Hajduka mi je potvrdilo da klupska blagajna nije prepuna pa bi s pravom ponudom moj sin mogao otići. Više ćemo znati u sljedećim tjednima.”, izjavio je stariji Vušković koji u Hajduku trenutno vodi U11 kategoriju.

Mario je za prvu momčad Hajduka debitirao u kolovozu 2019. godine te je do sada upisao 24 nastupa u kojima je postigao jedan pogodak. Mladi je reprezentativac Hrvatske u čijem dresu je zasad odigrao dvije utakmice.

Zanimljivo da su četiri generacije obitelji Vušković ostavile traga u splitskom klubu. Marijev pradjed Marko bio je igrač Hajduka, a potom i dugogodišnji tajnik kluba, njegov djed i imenjak je bio član generacije Bilih koja je 1970./71. osvojila prvenstvo Jugoslavije, a otac Danijel je bio veliki talent u Hajdukovoj školi međutim upisao je samo tri službena nastupa za prvu momčad, a danas je zaposlenik Akademije kluba. U Hajduku je i mlađi brat Luka koji igra za pionirski uzrast.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter