Search
Close this search box.

Danilo Veiga osnažio desni bek Rijeke

Foto: HNK Rijeka

Danilo Veiga novi je igrač Rijeke s kojom je potpisao ugovor na dvije i pol godine s opcijom produženja suradnje na još jednu sezonu.

Veiga je nastupao za portugalskog velikana Porto u mlađim uzrasnim kategorijama, te je bio kapetan svih selekcija. Usprkos tome debi za prvu momčad nikad nije upisao.

23-godišnji desni bočni je u ljeto prošle godine kao slobodan igrač pristupio Gil Vicenteu gdje je zabilježio 14 nastupa od kojih je posljednji bio u listopadu prošle godine.

– Rijeka je veliki klub u Hrvatskoj i drago mi je što sam stigao ovdje. Vjerujem da mogu pomoći ekipi, ali i da ekipa može pomoći meni. Ono što mogu obećati jest da ću dati svoj maksimum i pokušati maksimalno iskoristiti svaku priliku koju dobijem, rekao je Veiga za službene stranice kluba s Rujevice.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter