Dario Šimić novi član skupštine Lokomotive – funkciju predsjednika preuzeo Miroslav Gluhinić

Lokomotiva je na danas održanoj skupštini dobila novog predsjednika. Nakon smrti Tina Doličkog koji je na čelu kluba s Kajzerice bio 12 godina njegovu funkciju preuzima Miroslav Gluhinić. Riječ je o liječniku, specijalistu ortopedije, nekadašnjem tajniku pri Ministarstvu zdravstva Republike Hrvatske i višegodišnjem šefu liječničke službe NK Lokomotive.

Promjene je doživjela i skupština kluba u koju su ušli Dario Šimić, Mirko Bogdanović i Tonći Utrobičić. Svakako najzvučnije ime je ono bivšeg reprezentativca Darija Šimića čiji je sin Roko ovog ljeta nakon prelaska u Red Bull Salzburg postao najveći izlazni transfer Lokomotive. Šimić je proteklih godina aktivan kao predsjednik Hrvatske udruge “Nogometni sindikat”, a 2017. je imao neuspješnu kandidaturu za čelnog čovjeka hrvatskog nogometa.

Novi Izvršni odbor kluba Lokomotive tako čine predsjednik, dr. Miroslav Gluhinić, dopredsjednici Hrvoje Filipović i Jurica Čabraja, te članovi Izvršnog odbora Božidar Šikić i Dennis Gudasić. Za članove Nadzornog Odbora izabrani su pak Nenad Strugar, Marko Smiljanić i Miroslav Lovrić.

Na današnjoj skupštini direktor Božidar Šikić predstavio je sportske rezultate kluba, nakon čega je izvršni direktor Dennis Gudasić iznio završno financijsko izvješće za 2020. godinu kao i završno revizorsko izvješće za 2020.godinu izvješća u kojem je klub ostvario pozitivan financijski rezultat poslovanja.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter