Dario Šimić novi član skupštine Lokomotive – funkciju predsjednika preuzeo Miroslav Gluhinić

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Lokomotiva je na danas održanoj skupštini dobila novog predsjednika. Nakon smrti Tina Doličkog koji je na čelu kluba s Kajzerice bio 12 godina njegovu funkciju preuzima Miroslav Gluhinić. Riječ je o liječniku, specijalistu ortopedije, nekadašnjem tajniku pri Ministarstvu zdravstva Republike Hrvatske i višegodišnjem šefu liječničke službe NK Lokomotive.

Promjene je doživjela i skupština kluba u koju su ušli Dario Šimić, Mirko Bogdanović i Tonći Utrobičić. Svakako najzvučnije ime je ono bivšeg reprezentativca Darija Šimića čiji je sin Roko ovog ljeta nakon prelaska u Red Bull Salzburg postao najveći izlazni transfer Lokomotive. Šimić je proteklih godina aktivan kao predsjednik Hrvatske udruge “Nogometni sindikat”, a 2017. je imao neuspješnu kandidaturu za čelnog čovjeka hrvatskog nogometa.

Novi Izvršni odbor kluba Lokomotive tako čine predsjednik, dr. Miroslav Gluhinić, dopredsjednici Hrvoje Filipović i Jurica Čabraja, te članovi Izvršnog odbora Božidar Šikić i Dennis Gudasić. Za članove Nadzornog Odbora izabrani su pak Nenad Strugar, Marko Smiljanić i Miroslav Lovrić.

Na današnjoj skupštini direktor Božidar Šikić predstavio je sportske rezultate kluba, nakon čega je izvršni direktor Dennis Gudasić iznio završno financijsko izvješće za 2020. godinu kao i završno revizorsko izvješće za 2020.godinu izvješća u kojem je klub ostvario pozitivan financijski rezultat poslovanja.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email